''Beni çıldırtmak mı istiyorsunuz?''

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın maddi zorluk yaşadığı, bu nedenle sevgilisi Hande Erçel'in aylık 30 bin liralık kiranın yarısını ödemeye başladığı söyleniyordu. İddiaları yalanlaya Dalkılıç, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

''Beni çıldırtmak mı istiyorsunuz?''

Murat Dalkılıç, hakkındaki maddi kriz haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından video çeken Dalkılıç, "Arkadaşlar şükürler olsun ki iflas etmedim. Kaldı ki doğru bile olsa insanların hayat arkadaşları birbirlerine destek olabilir. Bu çok doğal. Hande de böyle bir durum yaşasaydım elinden geleni yapardı" ifadelerini kullandı.

Dalkılıç çıkan haberlere isyan ederek sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video da şunları söyledi: "Diyelim ki böyle bir şey oldu bunu masa başından öğrenme ihtimaliniz sıfır. Beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Bunu bilme ihtimaliniz sıfır. Gündemin böyle ağır olduğu dönemlerde ne kadar çirkin Allah akıl fikir versin. Oturduğunuz yerden bizi haber yapıp para kazanıyorsunuz ya o devirler kapandı. Bu kadar sene bu kadar maruz kaldığımız şeyler artık yetti. Siz atın tutun diye hayaller kurmuyoruz kendinize gelin..."

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte